Bijzondere buisjes

Alles in een buisje

Bijzondere buisjes

In november 2020 zijn we gestart met onze koffie -en theebuisjes. Dit bleek een enorm succes te zijn en er zijn dan ook heel wat buisjes gevuld en cadeau gegeven. Jullie positieve reacties en de persoonlijke aanpak hebben ervoor gezorgd dat we verder zijn gaan nadenken over hoe we dit concept verder kunnen uitbouwen.

Jaarlijks komen er enkele thema’s terug waarbinnen ons buisjes-concept een ideaal cadeau kan zijn.

BIJZONDERE BUISJES

Moederdag

Giftse

15 augustus is het Moederdag, speciaal hiervoor hebben we een leuke giftset samengesteld. Zakje verse thee+theeknijper, gevulde buisjes met sweets en ééntje met groeibolletjes, bijpassende kaart.

Bedankt juf/meester


Op het einde van het schooljaar is het een beetje de gewoonte om de juf of meester te bedanken voor het afgelopen schooljaar. Bij ons kan je je cadeautje zelf samenstellen. Liever thee met iets zoet? Chocoladeparels of koffiebonen? Of toch liever allemaal snoepjes? Alles is mogelijk.

Pasen


Hier denken we instant aan chocolade. Veel chocolade. Als dit dan nog eens op een originele manier wordt verpakt, wordt het extra genieten. Kleine eitjes, chocoladeparels of chocolade koffiebonen behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Valentijn

Verras je geliefde met een assortiment heerlijke thee, warme chocolademelk of sweets die in het thema passen.

Vaderdag


Welke vader drinkt er nu niet graag een heerlijke tas koffie? Daar mag misschien ook wel eens iets sterker bij? We hebben verschillende mogelijkheden om ook de mannen te laten genieten.

Communie

Zoek je een originele manier om een geldcadeautje af te geven? Dan is ons buisjes concept zeker een goed idee. We kunnen bijvoorbeeld één buisje vullen met het geld en de anderen met chocoladeparels of sweets. Kinderen hebben zo dubbel plezier aan dit cadeau.

Het zou ook kunnen dat je op zoek bent naar een leuke bedanking voor de mensen die aanwezig waren op je feest. Ook hier kan je heel persoonlijk te werk gaan door bijvoorbeeld te kiezen voor je lievelingsthee of lievelingssnoep.

Sinterklaas


Ook de Sint kan origineel uit de hoek komen bij het geven van al dat zoets. Kijk zeker in ons aanbod voor al dat lekkers.

Kerst en Nieuwjaar

Het eindejaar is het ideale moment om mensen te verrassen met een cadeautje. Het zijn ook traditioneel wat koudere dagen en dan kan wat warmte geven of krijgen extra deugd doen. Bekijk zeker onze mogelijkheden.

Er zijn nog tal van gelegenheden waarvoor onze buisjes gebruikt kunnen worden. Denk maar aan een housewarming, een bedanking of een attentie bij een etentje.

De mogelijkheden zijn zeer ruim en wij houden van een persoonlijke aanpak en het werken op maat. Aarzel daarom zeker niet om ons te contacteren.

 

'); fbq('track', 'PageView'); } }, false);