Buitengewone buisjes

Alles in een buisje

Bijzondere buisjes

In november 2020 zijn we gestart met onze koffie -en theebuisjes. Dit bleek een enorm succes te zijn en er zijn dan ook heel wat buisjes gevuld en cadeau gegeven. Jullie positieve reacties en de persoonlijke aanpak hebben ervoor gezorgd dat we verder zijn gaan nadenken over hoe we dit concept verder kunnen uitbouwen.

Naast de jaarlijkse thema’s willen we ook inzetten op verschillende gelegenheden.

Geboorte  • Ben je op zoek naar een leuke manier om het geslacht van jullie kindje bekend te maken? Dan kan je kiezen uit één van onze buisjes met houten tekst met hiernaast een buisje gevuld met sweets in de bijpassende kleur.
  • Ben je op zoek naar een originele manier om een meter of peter te vragen? Dan kan je kiezen uit één van onze buisjes met houten tekst met hiernaast een vulling naar keuze. Een heerlijke verse thee, chocoladeparels, sweets of ook iets sterker behoren tot de mogelijkheden.
  • Het zou ook kunnen dat je graag je suikerbonen of snoepjes op een originele manier wil afgeven aan je vrienden en familie. Je kan ons hiervoor geheel vrijblijvend contacteren om de mogelijkheden te bekijken.

BUITENGEWONE BUISJES

Huwelijk


  • Ben je op zoek naar een originele manier om je getuige te vragen? Dan kan je kiezen uit één van onze buisjes met houten tekst met hiernaast een vulling naar keuze. Een heerlijke verse thee, chocoladeparels, sweets of ook iets sterker behoren tot de mogelijkheden.
  • Het zou ook kunnen dat je graag je familie en vrienden wil bedanken voor de aanwezigheid op jullie trouwdag. Je kan ons hiervoor geheel vrijblijvend contacteren om de mogelijkheden te bekijken.

Verjaardagen


  • Ben je op zoek naar een origineel cadeautje voor een verjaardag? Dan kan je met ons buisjes concept zelf je cadeau samen stellen.
  • Ook voor kinderfeestjes kunnen de buisjes gebruikt worden om te vullen met lekkers of het kan een leuke manier zijn om een geldcadeautje af te geven.

Er zijn nog tal van gelegenheden waarvoor onze buisjes gebruikt kunnen worden. Denk maar aan een housewarming, een bedanking of een attentie bij een etentje.

De mogelijkheden zijn zeer ruim en wij houden van een persoonlijke aanpak en het werken op maat. Aarzel daarom zeker niet om ons te contacteren.

 

Bedrijven


  • Ben je als werkgever op zoek naar een leuke attentie voor je personeel? Denk hier maar aan de dag van de poetsvrouw, secretaresse dag, een bedanking voor alle inzet of een eindejaarscadeau. Dan is ons buisjes concept een uitstekend idee. Je kan ze zelf samenstellen en een vulling naar eigen wens kiezen. Personalisaties met je eigen bedrijfsnaam en logo zijn ook mogelijk na bespreking.
'); fbq('track', 'PageView'); } }, false);