Fiets-en wandelroutes

   Koffie- en theehuisje kotee

NIEUW !!!

Wij zijn zeer blij dat de fietsknooppunten en wandelknooppunten nu door de Gasthuisstraat komen en dus paseren aan Koffie-en theehuisje kotee.

Tevens hebben wij van de gemeente extra fietsenstalling gekregen , deze bevind zich rechtover de zaak, fietsen kunnen daar veilig weggezet worden.


Voor jullie hebben we 2 wandelroutes voorzien dewelke vertrekken aan de kotee, ze zijn beide ongeveer 6 km lang en voor iedereen toegankelijk. Om deze wandelingen nog leuker te maken hebben we tevens een fotozoektocht voorzien.

Hoe gaan we te werk?

Je komt naar de kotee om de wandelroute op te halen alsook de foto's.

Je betaald hiervoor €5 deelnamekost per persoon.

Bij terugkomst krijg je dan een tas koffie of thee met een stuk gebak.

Indien je alle foto's in de juiste volgorde hebt kunnen leggen krijg je gratis een tweede koffie of thee (veel succes)Voor jullie hebben we een aantal fietsroutes voorzien dewelke starten aan de kotee, we hebben 2 routes van+/-35km via de knooppunten, de Heidepadroute (=de gekende 57km tocht) en de PolarBear fietsroute van +/- 35km.

Hoe gaan we te werk?

Je komt naar de kotee om de fietsroute op te halen. We wensen je dan heel veel fietsplezier en hopen u nadien terug te zien om bij ons een drankje, gebakje, ijsje, wafel of iets anders te nuttigen.