Over ons

   Koffie- en theehuisje kotee

        Een droom die werkelijkheid wordt.


  Ergens midden 2012 ontstond het idee om een eigen koffie –en          theehuisje te openen. Hier was eerder al eens over gesproken en er ging ook geen week voorbij of we gingen zelf gezellig iets drinken. De zin om hier zelf iets mee te gaan doen, groeide en groeide. Er kwam een geschikt pand vrij in de Gasthuisstaat te Gooreind. Na enkele afspraken ter plaatse en wat beginnend opzoekwerk was het duidelijk dat we ons idee graag verwezenlijkt zouden zien. Heel het gezin ging daarom mee aan de slag om te zoeken naar een tof concept, geschikte leveranciers, een gezellig interieur, enz. Begin december 2012 kregen we de sleutel van het pand en er werd hard gewerkt om alles zo snel mogelijk klaar te krijgen. Zonder veel tegenslagen zijn de deuren van koffie –en theehuisje “Kotee” op 1 februari 2013 open gegaan. We hebben bewust gekozen voor een concept waarin “kwaliteit” en “gezelligheid” belangrijke termen zijn. Zo hebben we de voorkeur gegeven aan verse thees, koffiebonen die de moment zelf gemalen worden, enz. Ook wat de bijproducten betreft, hebben we gekozen voor net dat ietsje meer. We hebben een uitgebreide kaart met 20 soorten verse thees, speciale koffie’s, lekker gebak, een heerlijk verwenbordje en nog veel meer. Tijdens de zomermaanden is er eveneens een zomerkaart ter beschikking met koude koffie’s en ijsthees. In ons winkeltje kan je terecht voor een cadeaupakket, maar je kan alle producten ook afzonderlijk verkrijgen om jezelf hiermee te verwennen.

Op zaterdag kan je ook komen genieten van een overheerlijk ontbijt, wel even reserveren.

Het High Tea concept mocht ook in de Kotee niet ontbreken, op reservatie kan je dit elke namiddag komen doen.

Tot slot bieden we ook take away artikelen aan.

We hebben getracht een gezellige, rustgevende sfeer te creëren en hebben daarom bewust veel tijd gestopt in het ontwerpen van het interieur. Binnen bieden we zo’n 31 plaatsen aan, maar ook buiten hebben we 16 plaatsen ter beschikking op ons terras dat geopend is van begin april tot en met eind september.

Wil je jezelf eens goed verwennen of iemand blij maken met een cadeau? Kom je graag de krant lezen samen met een kop koffie erbij? Of maak je er liever een gezellige middag van met vrienden? Wij verwelkomen u graag in “Kotee” en hopen jullie te overtuigen met ons concept en enthousiasme!!!